Til Menu  

På forkant med udviklingen og gearet til fremtiden

JEMA AGRO er et familieejet aktieselskab beliggende i Sahl nær Bjerringbro, Danmark. JEMA er grundlagt af Jens Pedersen i 1943. Det ejes og drives stadig af familien Pedersen med adm. direktør og ejer Jens-Peter Lundgaard i spidsen. "JEMA" står for Jens, grundlæggen, og Marie, hans kone, som også var en stor del af virksomheden.

 

JEMA AGRO ved sin begyndelse

JEMA AGRO i dag

Verdens fødevaresituation ændrer sig. Globaliseringen har gjort verden mindre, og fødevarerne bevæger sig fra kontinent til kontinent. Det stiller krav til skånsom og sikker transport af afgrøderne for at sikre mindst mulig spild og derved opnå flere og bedre fødevarer.

JEMA udvikler og producerer komplette inden- og udendørs transportløsninger til korn, frø og andre granulater. Med udgangspunkt i visionære tanker og effektive processer arbejder vi proaktivt på at gøre overgangen fra industriprodukt til fødevarer så effektiv og skånsom som muligt.

I produktprogrammet findes bl.a. kæderedler, kæde- og kopelevatorer og transportbånd.

SPECIALLAVEDE LØSNINGER

Når der skal laves en transportløsning til korn, frø og andre granulater, tegner vi løsningen, så den passer lige præcis til dig. Der er mange faktorer at tage hensyn til, når løsningen skal tegnes, og vi vejleder dig i, hvad du skal vælge.
Vores speciallavede løsninger konstruerer vi fra bunden, og vi kan imødekomme næsten ethvert behov. Vi har dygtige konstruktører in-house, som du får direkte kontakt til.

Vores tegnestue og produktion ligger side om side, og der er et tæt samarbejde mellem dem. Vi har løbende kontakt, og vi sørger for, at løsningen bliver som ønsket.

JEMA LIFT

JEMA AGRO er beliggende side om side med JEMA LIFT, der producerer hydrauliske løfteborde. Du kan besøge hjemmesiden her:

JEMA LIFT

INDUSTRI
Til intensiv og daglig drift på større lagre. Pålideligt, driftsikkert og slidstærkt. Fleksible kundetilpassede løsninger.

 

LANDBRUG
Til mindre og mellemstore anlæg med periodisk brug. Fleksible kundetilpassede løsninger.

FREMTIDENS TRANSPORTANLÆG
TIL INDUSTRI OG LANDBRUG
 

KREATIVT UDVIKLINGSMILJØ
SIKRER DE RIGTIGE LØSNINGER
 

AUTOMATISERET PRODUKTION
STYRET AF VISIONÆRE FAGFOLK
 

ANLÆG OG SAMARBEJDER
OVER HELE VERDEN
 

ERFARING BYGGER
BRO TIL FREMTIDEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
 

Tilmeld dig her